Marketing Link - freelancer Lisa Iversen

Om mig

Hej, mit navn er

Lisa Iversen

MarketingLink drives af mig. Jeg er marketing freelance konsulent.  

Jeg tilbyder hjælp til en vifte af ydelser inden for forskellige marketingdicipliner, herunder tekster, grafik, web, SEO, sociale medier, PowerPoints, nyhedsbreve. Hos mig kan du også få kvalificeret hjælp til udarbejdelse af en effektiv marketingstrategi og eksekvering af strategien.

Marketingassistance efter behov

Udarbejder tekster, grafiske illustrationer og digitale løsninger

Hos mig kan du trække på marketingydelser, som giver din forretning et godt og professionelt udgangspunkt i virksomhedens branding og kommunikation. 

Fordelen ved at anvende mig er, at jeg selvstændigt kan levere både tekster og grafiske illustrationer samt digitale ydelser. 

Det er op til dig, om du blot har behov for hjælp til én, eller til flere ting. Samarbejdet kan også tage udgangspunkt i en outsourcing-aftale.

Læs mere om hvilke ydelser jeg tilbyder, eller tag kontakt til mig. Det vil glæde mig at høre fra dig.  

Baggrund

Min baggrund er en cand.merc i International marketing og ikke mindst mange års praktisk erfaring i forskellige stillinger. Positioner, hvor jeg har fået rum og mulighed for at afprøve en masse ting, som jeg gerne vil dele med andre virksomheder og sikre, at andre får nytteværdi af den viden, som jeg har akkumuleret på området.

Brancher

Min karriere har fortrinsvist været inden for B2B virksomheder, specielt i IT- og ERP-sektoren.

Marketingpaletten har altid været bred, og jeg interesserer mig rigtig meget for kundens købsmønster og hvad, der ligger bag. 

Passion

Jeg er specielt passioneret omkring digital marketing, fordi jeg  oplever resultaterne af digitale initiativer. Det er fantastisk når den udtænkte digitale rejse for din kunde lykkes eller kunderne finder dig – og henvender sig – blot fordi din webside møder dem med de rigtige budskaber og er SEO optimeret til Google. Det kan være den bedste måde at fange kunden på det rigtige øjeblik, når han/hun er i købsovervejelser. Dertil kommer alle de øvrige digitale kanaler, som kan bringes i spil. 

Nogle gange er det små parametre, der skal ændres for at nå kunden, andre gange skal man skubbe lidt til strategien. Det er den rejse, jeg synes er  så spændende. Samtidig motiveres jeg også af de praktiske og operationelle ting, som at lave den helt rigtige tekst eller få teksten til at hænge sammen med relevant grafik og forklarende figurer. 

Om mig - marketing freelancer Lisa Iversen

 

Min erfaring er, at hvad der virker i en virksomhed i nogle tilfælde kan  overføres til en anden, men det hele afhænger af din kundes købsmønster. Det der driver mig som freelancer, er at generere relevante emner til dig.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Står du med freelance-opgaver inden for marketing, grafiske eller tekstmæssige, som du gerne vil have udført, så tøv ikke med at kontakte mig.

Tag fat i mig

Jeg bor i Brejning, som ligger i Trekantsområdet uden for Vejle.

Mødes eller arbejde på distancen?

Jeg vil gerne mødes til en kop kaffe for at drøfte en potentiel opgave. Jeg kommer gerne til dig ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Jeg vil også gerne drøfte mulighederne for at udføre hele eller dele af opgaven hos dig.

Jeg har gode erfaringer med at tale og kommunikere digitalt via Teams eller andre værktøjer. Det sikrer, at vi hurtigst muligt kan komme i gang og altid få afklaret eventuelle spørgsmål effektivt. Det er derfor min erfaring at de fleste opgaver kan løses på en god og effektiv måde på distancen.

Kontakt

Hør hvad jeg kan gøre for din virksomhed. Udfyld formular, og jeg vender hurtigt tilbage. 

Alternativt ring til mig på 20 66 53 89. Vi tales ved 🙂